ANEZ

Az ANEZ duó több ízben szerepelt a Memento Mori meghívására klubestjeinken, nemcsak zenéjükért, különös hangulatú koncertjeikért, de úgy ahogy van lehet szeretni Őket - sikert kívánva maradéktalanul. Ebből úgy tűnik az utóbbi időben kijut Nekik, hiszen Japánban jártak egy koncertkörúton, ami azért valljuk be, nem semmi.  Alább néhány aktuálisan potyogó morzsa körülöttük:

A fent említett Japán út kapcsán (ez a magyarországi Lloy koncertnek köszönhető) került rögzítésre egy iPad minivel a Walk Alone, ami egy Tokiós-sétálós egyszerű hangulatjelentés a kinti utcák miliőjében.

A közelmúltban egy színházi összművészeti darabhoz írtak zenét, valamint aktívan szerepeltek is benne, ez a Fabula Fatalis. "Test, lélek, szellem – életünket meghatározhatja, hogy miként látjuk. Elidegenedve vágyaink egyszerre valósnak tűnhetnek. Közel kerül a távol, a semmiből minden lesz. Régi sötét emlékek nem hagynak nyugodni, elválasztanak az öröknek hitt reménytől. A hiányérzet konfliktust gerjeszt. Visszafordíthatatlan ellentétet." 

Amellett, hogy elkészült az új stúdió, a mai nap érdemes kicsit virrasztani, mert az m2 műsorán az ANEZ A38-as koncertje tekinthető meg éjfélkor.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 04. 30. - 06:16 | © szerzőség: Gelka