Két hét múlva The Tiger Lillies!

Pontosan két hét múlva Budapesten lép fel a The Tiger Lillies! A fekete humor és az alternatív kabaré a Grammy-díjra is jelölt mesterei november 30-én érkeznek a fővárosba, és a Dürer Kert nagytermát változtatják át kifacsart színházteremmé egyedei zenei világukkal és persze jó adag, éjfekete szarkazmussal.

A The TigerLillies zenéje sötét, különös és változatos, amelybe olykor mély szomorúság, olykor kegyetlen feketehumor, olykor átható szépség vegyül. A formáció aktuális, a The Devil's Fairground lemez anyagára épülő produkciójában a bűn és a kísértés vár minket. Vajon túléljük a mesét, vagy engedünk a Gólem csábításának? Ezen a késő őszi estén meg fogjuk kapni a választ!

Az 1989-ben alakult zenekar a mai napig az egyik legegyedibb és legizgalmasabb stílusvilágot tudhatja magáénak. Zenéjükben a háború előtti berlini kabaré, öntörvényű opera és cigányzene keveredik, miközben szövegeikben az élet árnyoldalának - mint például a prostitúció, a drogfüggőség, az erőszak vagy a kétségbeesés - tartanak fanyar humorral és pengeéles iróniával keretezett tükröt.  

A formáció munkássága messze túlmutat a koncerteken, számtalan műfajú produkcióban tűnt már fel a zenekar. Cirkuszi előadásban, színházi darabban, burleszk bábelőadásban, kortárs táncprodukció kísérőikéntépp úgy bizonyítottak már, mint klubok vagykoncerttermek fellépőiként. Saját, Shockheaded Peter című musical előadásuk pedig elnyerte a legrangosabb brit színházi elismerést, a Laurence Olivier-díjat.

A hazai koncert külön rangja, hogy az elsők között hallhatjuk élőben a The TigerLillies november 12-én megjelent, The Last Days of Mankind című új albumának dalait, amelyről az egyik tétel, a Million MartyrsTo Love már fel is került a zenekar YouTube csatornájára: https://youtu.be/Z3vXji2aUJg

Időpont: 2018. november 30, 21:00

Helyszín: Dürer Kert, nagyterem

Jegyelővétel:

Online: https://bit.ly/2Mn2UQE

Személyesen: http://bit.ly/2o6JYVY

Jegyárak:

elővétel: 5900 Ft

a rendezvény napján és a helyszínen: 6900 Ft

Esemény: https://www.facebook.com/events/2091270737788741/

A budapesti koncert beharangozó videója:https://www.youtube.com/watch?v=3KmqjfOakPw


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 11. 20. - 06:43 | © szerzőség: Gelka