Támogasd a Zajt!

A Fekete Zajra még soha nem kaptunk pályázati támogatást és a vendéglátásból is csak minimális összeghez jutottunk. Amikor 2013-ban úgy döntöttünk, hogy felfüggesztjük a fesztivált, ez volt az egyik fő ok. A fesztivál újraindításával az a cél, hogy a korábbinál izgalmasabb és erősebb programot hozzunk össze, az évek során kialakított rétegzenei karakter megtartásával. Már a Zajt követő Fekete Zaj Osztálykirándulás modellje is a közösség erejére épült, ezt szeretnénk továbbvinni az újragondolt Fekete Zaj Fesztivál finanszírozásában is. (...)

Mit lehet elérni közösségi finanszírozással?
A támogatás a közösség összefogását szimbolizálja és ezzel meg szeretnénk mutatni a fesztivál életképességét a pályázati és szponzori döntéshozóknak, így készítjük elő a terepet a 2019-es fesztiválhoz, amelynek már megvan az időpontja. Tehát az anyagi támogatáson kívül is egy pozitív képet állítunk fel a fesztiválról és az ide kapcsolódó zenei színtérről. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a közösségi támogatás egy elfogadott és népszerű finanszírozási formává váljon a magyar zenei színtéren, ezért nagyon kiváncsiak vagyunk a véleményetekre.
Ez a projektünk pedig egy éles teszt egy ősszel induló művészeti támogatásokkal foglalkozó felülethez, amivel a fellépőink terveit is segíthettek valóra váltani.

A támogatás opcióiról és további tájékoztatás itt!


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 07. 25. - 07:47 | © szerzőség: Gelka