Spectres (CAN)/ Broken Cups

SPECTRES
A kanadai Vancouverből származó Spectres leginkább goth/dark bandák között van feltüntetve, de zenéjükben a dark vonal mellett meghatározó a punk lendületessége is, ami kiemelkedővé teszi őket. Mint akik goth punk-ot játszanának, de nincs elég türelmük hozzá és felgyorsítják, meg gyönyörűszép postpunk elemekkel színesítik.
Az utóbbi időben három anyaguk is kijött, 2012-ben a Nothing To Nowhere LP, 2011-ben az Arctic Flowers-zel közös split, 2010-ben pedig a Last Days LP, a két LP bandcamp oldalukon meghallgathatóak. Olyan kiadók preferálják őket, mint a Sabotage és a Deranged Records. Aki eddig lemaradt volna róluk, még van ideje pótlásra.
http://spectresvancouver.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pages/spectres/34414859771

BROKEN CUPS
"A magyar Joy Division" szagú banda szintis darkpunk zenével rövid idő alatt sokmindenkivel megszeretette magát, és már több külföldi blogon is feltűntek. Élőben pedig mégnagyobb élmény őket hallgatni és várni, az énekes mikor kap dührohamot.
http://brokencups.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/BrokenCups

PISS CRYSTALS
Az ő demójuk az egyik legjobb tavalyi magyar termés, dallamos, zajos, nagyon punkos. Meg mostanában fenyítős rappes.
http://pisscrystals.bandcamp.com/album/harn-chemikalien-wunderbare-gedichten-1

MUDPIE
Elkeseredetten kedves és nagyon friss punk banda, csaj dobossal és csaj vokállal. Demo heteken belül.

A SZABAD AZ Á PROBLÉMÁI MIATT A BULI AZ ÓBUDAI TERMEKBEN LESZ MEGTARTVA!! HA NEM TUDJÁTOK MERRE VAN, ÍRJATOK SZEMÉLYES ÜZENETET NEKÜNK!


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 04. 29. - 07:51 | © szerzőség: Gelka