DigitÁlmok III. - rendelhető!

Jacsó balázs munkái nemcsak egyesületünk kiállításain voltak már láthatóak önálló és csoportos megmozdulásokon, de katART albumunkban is szerepel alkotásaival - jelezve felé kiemelt tiszteletünket. Az alábbi hírt az alkotó osztotta meg oldalán, aki könyvespolcán is szeretne tudni egy saját albumot a DigitÁlmok harmadik kötetéből, az előrendelést megteheti az alábbiak alapján. Minden estére garantáltan szépálmokat ígér.

"Tisztelt sokaság!

2014 Július közepére várhatóan elkészül a DIGITÁLMOK III. c. albumom. A könyv 50 oldalas lesz, 19 cm x 25 cm méretű (tehát megegyezik az előző kiadványok méretével), puha fedeles, színes borítóval és hátoldallal.

Ezúttal kizárólag a digitális munkáim szerepelnek benne, illetve  most csak 3 nagyobb szöveges rész lesz benne, amely a zenekaros munkákhoz szorosan kapcsolódik.

Ami a legfontosabb: a könyv ára 3400 Ft (+pkg ha nem tudod személyesen átvenni), ezért is kérdezem meg előre, ki az aki igényt tart rá ilyen paraméterekkel. Arra kérlek, ha igényt tartasz egy könyvre, írj egy emailt a címemre, amiben megerősíted, hogy X db-ot megvásárolnál. 1-50ig lesz sorszámozva (néhány azonban már foglalt)!

Terveim szerint (ez sajnos még nagyon képlékeny, s nem rajtam áll a dolog) egy zenekaros cd is jár a kiadvány mellé annak, aki igényt tart rá - természetesen ez nem jelent semmi plusz költséget!!! (Részletekről később...) Bármi kérdés van, azt is várom és igyekszem gyorsan válaszolni.

Köszönettel:

Balázs"


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 06. 28. - 06:02 | © szerzőség: Gelka