2019 | 2020

Egyesületünk első posztjaként az új esztendőben egy pár sorban először visszatekintek az elmúlt év eredményeire.

Legtöbb alkalommal kiállításokkal jelentkezünk, tavaly nem olyan nagy számban, de nagyon szép kiállításokat sikerült tető alá hozni. Szűcs Noémi, Jacsó balázs, Franken Vivien, Bölecz Lilla mutatkozott meg a Macska Pubban. Külön öröm, hogy sikerült teljesen új egyéniségeket megnyernünk kiállítás-sorozatunkhoz. A csoportos kiállítások terén volt egy önhibánkon kívűl elvetélt az OGT-n, ennek a csorbának  a kiköszörülése viszont jól sikerült a már hagyományossá váló Téli Fekete Zajon.
Ugyanitt megmutatkozott az emberek bizalma is irányunkban; az egyesületi portékáinkat ugyanis sikerült olyan számban értékesíteni, hogy biztosított egy újabb komolyabb lélegzetű rendezvény megvalósításához. Néhány tízerezerről van itt szó, nem nagy összeg ez, de nekünk komoly bíztatás a megvalósítás terén.
A tavalyi "nagy-rendezvényünk" a Kiscelli Múzeumban felejthetetlen élmény, reméljük sokaknak azzá vált a Kriptában.
Igyekszünk ezt a sort folytatni, keresünk hasonló helyszínt, gondolkozunk a programon is. 2020-ban vélhetően erősítünk a kiállítások terén; már négy dátum van előzetes egyeztetés alatt. Kettő ebből csoportos kiállítás.
A könnyedebb műfajok terén is maradunk a föld alatt, elsőként februárban a Fészek kistermében tartunk Haláltánc! bulit.
Az új esztendőt igyekszünk a magunk módján izgalmassá tenni.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2020. 01. 10. - 08:58 | © szerzőség: Gelka