Erdei nagytakarítás - gyere!

A Magyar Turista Egyesület szervezésében, a Fontanus Központ Kft. és a Pilisi Parkerdő Zrt. támogatásával valósul meg idén a Pilis, illetve a Dobogókő megtisztítása, a viharkárokban felgyülemlett biohulladék eltakarítása, a turistautak rendbetétele.

Ehhez az akcióhoz csatlakozik a Lilian Goth Art Prod., valamint a Memento Mori Egyesület, s vár minden természetbarátot.

Időpont: május 30. 09.00

Az MTE által szervezett eseményen 3 nap van megjelölve (lásd lejjebb); ha a 30-a nem jó neked, csatlakozhatsz más napokon is. Ez esetben, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a Turista Egyesülettel: dora.gaspar@gmail.com. Köszönjük!

A nagytakarítás után, a tervek szerint tábortüzet gyújtunk, borozgatunk, szalonnát sütünk. Gyertek, segítsünk az erdőnek lélegezni - hogy mi is frissebb oxigénhez jussunk. :-)

A részletek egyeztetése folyamatban. Bővebb infók később.

***

"Április 25-én egy maroknyi csapat munkájának köszönhetően, a decemberi jég okozta kár elhárításával, ismét járhatóvá vált hazánk egyik festői szépségű túra útvonala, a Thirring-körút.

Azonban további munkálatokra van szükség. Az útvonal felszíne még továbbra is egyenetlen, nehezen járható. Ezúttal a cél, hogy szintbe hozzuk az utat, amennyire lehet, védetté tegyük az időjárás viszontagságaival szemben (pl.: ne mossa el egy hevesebb esőzés :-)), és még sokáig alkalmas helyszíne lehessen terep- és tájfutó versenyeknek, különböző túraversenyeknek, vagy egyszerűen egy átmozgató, erdei sétának.

Ha szereted járni az erdőt, nem esel kétségbe egy kis fizikai munka láttán, és szeretnéd kipróbálni, mit jelent építeni valamit, akkor csatlakozz hozzánk!

(...)

Mivel a munka elég nagy volumenű, ezért 3 napot jelöltünk ki. Május 29-30-31.

Ha a 3 nap közül bármelyik jó, kérlek jelentkezz az alábbi e-mail címen: liliangoth@mail.com e-mail címen. Jelöld meg azt is, hogy mely napokon szeretnél csatlakozni, legkésőbb május 26.-ig, hogy lássuk a létszámot, és meg tudjuk szervezni a munkafolyamatot.

Mindhárom napon meleg ételfogyasztási lehetőséget biztosítunk az önkéntesek számára.

Minden kéz elkél, így ha csak néhány órányi szabadidőd van, akkor is csatlakozhatsz. :-)

Találkozási pont: mindhárom napon, reggel 9 óra az Eötvös Lóránd menedékház előtt."

Az eredeti esemény:

https://www.facebook.com/events/1613925345510910/


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2015. 05. 19. - 06:39 | © szerzőség: Gelka