Hungarian Aliens | Crazy Mama | 2012.

- Memento Mori & New Wave Szerűség bemutatja -

Crazy Mama Music Pub /1097 Budapest, IX. ker. Gubacsi út 97./ 2012.05.26.

Live:
IDEALISTEN
NOSZTALGIA DIREKTÍVA
QUANTUM COWBOYS
SCHYZZO.COM
THE POWER


utánégetés hajnalig : kraak & sir weirdo
Felszállás: 999 HUF


Végre elérkezhetünk egy olyan fesztiválra ahová az űrből szakadt hazánkfiai is bemutatkozhatnak a nagyérdemű számára, hogy megértsük hová is tart az elektronikus űrzenék hadserege ebben a kiutatlanak tűnő zenei világban. Most megértheti mindenki e zenék miértjét és hogy a rádiók /tisztelet a kivételnek/ miért nem játsszák ezeket a zenéket? Túl egyszerű vagy túl bonyolult? Inkább túl jók ezek, hogy a nagyérdemű hallgathassa. Mindenesetre most nektek össze gyűjtöttünk nagy nehezen majd fél tucat zenekart, hogy eldöntsétek miért is olyan jók ezek az együttesek. Mind a fülnek mind a szemnek mind az agynak és mind a lábnak!
Ott a helyed neked is!
Űrjási meglepetések a helyszínen!


FIGYELEM!
űrlényeknek A BELÉPÉS INGYENES. Emberi alakot öltött űrlények teljes árú jegyet fizetnek.
Sugárszennyezett ruhában a belépés tilos!
GYEREKJEGY VAN, de nem itt!
Engedélyes kisbolygó bányászati engedély bemutatása esetén 50% engedmény a belépőből.
Ha van érvényes H.A.F. kártyád, a belépés ingyenes.
Lézerkard, lézerpisztoly behozatala tilos! Még a ruhatárig is!

-Idealisten:
égesd hamuvá,
még a hamvát is égesd el!
ez a mi jelszavunk!
idealisten

-Nosztalgia Direktíva:
A lélek és az elme félelmetes labirintusának ködös útvesztőin bolyong a Nosztalgia Direktíva sajátos hangköltészete: végletekig lecsupaszított, rozsdás ipari struktúrák lejtik dermesztő, csikorgó táncukat a "közép-kelet-európai megállt idő" letargikus melankóliájával.
Discography:
2009 - Various Artists - "Mind The Gap Volume 77" /Gonzo Circus/
2008 - Nosztalgia Direktíva – "Untitled" - 7"EP /Enfant Terrible/
2008 - Various Artists "Festival Der Genialen Dissidenten" - 12"LP /Enfant Terrible/

-Quantum Cowboys:
A két idegen körülbelül 29 és 1/2 éve érkezett a földre. Pontosan hogyan és miért, azt homály fedi. Gyorsan klimatizálódtak a már akkor is rossz állapotú környezetünkhöz. Fegyvereiket feleslegesnek érezték, hiszen pusztításaik sokkal hatalmasabbak lehetnének mint bárki gondolná, de példaképeket találtak a vadnyugaton, ezért maradtak COWBOY-ok női testben férfi lélekkel.
És mivel a QUANTUM fizikán csak egy jót nevetnek, ezért éneklik végig napjaikat.
Pér éve 3 időutazóval útjaik kereszteződtek és az énekhez így zene is párosult. Ebből született a mára már legendássá vált „hipnotikus-popzene”. Budapestet érzik a világ közepének. Így megszületett végre egy sziklákat és agytekervényeket is megrengető kislemez: Quantum Cowboys - Ich Liebe Budapest Jó szórakozást, kedves hallgatók.

-Scyzzo.com:
A 2006-ban Interfear's Network című lemezével debütált Schyzzo.Com, élesen és meghatározóan keverte fel a magyar elektronikus zenei színtér állóvizét, markáns, erőteljes, súlyos hangzásával. A folyamatos zenei átalakulásuk, fejlődésük és előrelépésük érezhető volt a készített remixeken, a koncerteken. A második, 2009-es Sexshop-nak keresztelt nagylemezük már előrevetítette mivé is fog kifejlődni a Schyzzo.Com a kezdeti báb állapotából, így végeredmény nem más, mint egy analóg energiabomba, a hazai electro/breakbeat/d'n'b paletta megkerülhetetlen szereplője.
Zenéjükben a keleti stílusok mellett, az élő autentikus hangszerek hangzását vegyítik a steril elektronikus hangszereléssel + agresszíven energikus ütemekkel. A hazai klubokon túl produkciójuk headliner-ként megjárta már Hollandiát, Oroszországot, Franciaországot, Ukrajnát, Belgiumot. Hívták őket már a magyar Prodigy-nek, ritual technonak, de akárhogy is nevezzük, a még idén megjelenő Striptease & Revolt lemezük a srácok elmondása alapján: fuckin' headshot lesz!

-The Power:
A nyolcvanas-kilencvenes évek elektro, new wave, post-punk
irányzatain felnőve /su, több évtizedes zenei tapasztalás után mindezeket egyesítve, céljuk, egy izgalmas fúzió létrehozása, mely egyfajta ma már nem igazán létező hangulatot szeretne felidézni, újraértelmezni, a jelenben.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 03. 18. - 13:00 | © szerzőség: Gelka