Rigókő | Bemutató

UPDATE! KONYVBEMUTATÓ: Második nekifutásra (reméljük, most már az Ősiek is áldásukat adják rá...) megtartásra kerül Szabó Csongor Péter misztikus krimi regénye, a "Rigókő" első bemutatója november 24-én, este 18 órától a budapesti Zeg Zug bárban.
A szerzővel Galló Gergely beszélget, valamint közreműködik Hajba András színész.
A felolvasás és dedikálás mellett izgalmas kérdések kerülnek szóba, de szigorúan szpojlermentesen, így (természetesen) azokat a tisztelt érdeklődőket is várjuk sok szeretettel, akik még nem olvasták a Horváth Mercédesz-gyilkosság alapján írt, horror elemeket sem nélkülöző felkavaró történetet (vagyis még véletlenül sem áruljuk el, ki a gyilkos :) ).

Szabó Csongor Péter Rigókő című regényének megjelenését egyesületünk anyagilag támogatta. A hivatalosan szeptember 5-én megjelenő kötet az Underground Boltban (webshop) már előrendelhető. Számos kedvezmény igénybe vehető, érdemes a Rigókő közösségi oldalát megtekinteni.

"Eltemetett titkok, szolid jólét, a jó öreg Észak-Dunántúl. Itt a fiatalok a Csáth Géza gimiben tanulnak meg gondolkodni az „élet nagy dolgairól". Mert Rigókőn, ebben a kitalált, de mégiscsak valóságosnak tűnő kisvárosban szörnyűséges gyilkossági ügy borzolja a kedélyeket. És a kedélyes felszín mögött felfeslik egy vérfagyasztóbb valóság.
Lovecraft – Magyarországon.
Szabó Csongor Péter izgalmas thrillerjében a soha be nem vallott múlt borít árnyékba egy magyar kisvárost."
 


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2017. 11. 22. - 02:56 | © szerzőség: Gelka