Carpenter Brut + Youth Code

Helyszín: 
Budapest - Akvárium(Erzsébet tér)
Időpont: 
2018. március 7., 20:00
Fellépők: 
Carpenter Brut

Három év után visszatér Budapestre a nyolcvanas évek TV-műsoraiból és B-filmjeiből inspirált francia synthwave producer, a hiányzó láncszem a Justice és John Carpenter között: Carpenter Brut!

A 2018 márciusában az Akváriumba visszatérő produkció nemcsak zenéjében és vizuáljában, hanem dalaiban is a neonfények előtt rója le tiszteletét. Erőszakos és vibráló, VHS-szalagos 80s revival hangzásvilágával a retrowave kultúra egyik legnagyobb hatású szerzőjévé nőtte ki magát, aki dalt adott a visszatérő Samurai Jack intrónak vagy videojátékoknak (Furi) is. Az elmúlt két évben Amerikát és Kanadát is meghódító trió 2017 nyarát a legnagyobb európai fesztiválok színpadán töltötte (Download, Rock En Stock, Reading & Leeds), és ez nem is véletlen: a synthwave nagyobb, mint valaha, Carpenter Brut hatása pedig megkérdőjelezhetetlen.

A francia trió az eddigi legnagyobb koncertjére tér vissza az Akvárium Klub Official NagyHalljába, az A38 Hajó synthwave sorozatának – The Demogorgon Party – részeként. Előzenekarként pedig az amerikai YOUTH CODE lép majd fel.