Novák Tünde kiállítása

A Memento Mori Közhasznú Egyesület 2008 augusztusában alapult 14 alapító tag közös szándékaként. Egyesületünk célkitűzései között szerepel alapító okiratunkban alkotótevékenységek és művészek támogatása, ennek szellemében 2009 januárjától teremtünk fővárosi és vidéki helyszíneken különböző képzőművészek alkotásainak kiállítási lehetőséget.

Soron következő budapesti helyszín a Picasso Point, ahol október 25-án este 7-kor Novák Tünde kiállítása nyílik meg. Három héten át tekinthetőek meg az alkotások, ami után újabb alkotó (Jacsó Balázs) érkeznek megtekintésre.

Megnyitja: Rásonyi Ábel
Belépő nincs!

NOVÁK TÜNDE - LUCRETIA

Novák Tünde vagyok. Immár 10 éve foglalkozom fotográfiával, talán azt is mondhatnám, hogy fényképezőgéppel a kezemben váltam valódi felnőtté. Ezalatt az idő alatt számtalan hatás ért, sok mindent kipróbáltam az épületfotózástól a fotózsurnalizmusig amíg aztán az ebben az életkorban szokásos befelé fordulások, számvetések és útkeresések közepette el nem jutottam a fotográfia alapjáig, a portréfotózásig.
Mára ez vált a fotográfiai önkifejezésesem és gyakorlatom legfőbb eszközévé.

Idén, október 25-én a MEMENTO MORI Egyesület közreműködésével életem első kiállítására készülök.

E tárlattal a női tisztesség illetve annak elvesztésének témáját szeretném megérinteni a magam módján. A téma médiumául egy ókori hősnő, Lucretia alakját hívtam segítségül. Az ő személye az idők során az elveszett becsület és egyben a megrontatott ideák tragédiájának szimbólumává vált.
Saját megközelítésemet egyszerű fotográfiai eszközökkel kívántam megalkotni.
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok!


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2012. 03. 28. - 11:45 | © szerzőség: Gelka