MMart31 - Fekete Zaj képekben

Fekete Zaj képekben - fun art kiállítás

Közösségi fotókiállítás a szcéna egyik legfontosabb eseménysorozatáról, a Fekete Zaj Fesztiválról és a nyomdokaiban lépkedő nem hivatalos Osztálykirándulásról. Felidézzük a hangulatot, fotókon hallgatunk zenét, képeken érezzük az augusztusi éjszakát, újra éljük a múlt napokat a fesztiválozók kameráin keresztül.
A kiállítást Balázs Kata nyitja meg Október 9-én 21.00 órakor. Helyszín a Kis Á (Irányi utca a Ferenciek terénél)
A megnyitó után két remek zajkompatibilis banda játszik, a koncerteket követően Gelka és további vendégek táncoltatják a nagyérdeműt.

Csatlakozz az eseményhez!

Az esemény látogatása ingyenes, de a zenekarokat a kihelyezett perselybe dobva támogathatod. A rendezvény a Memento Mori Egyesület és a Fekete Zaj Osztálykirándulás közös szervezése.

fellép:
Desenvoltura
Mordeye
after:
Gelka, Cuvious, Pilla (az idei kirándulásról)


A fotókiállítást fesztiválozók képeiből válogatjuk össze. Ha részt vettél bármelyik Fekete Zaj Fesztiválon, vagy Osztálykiránduláson és vannak jó fotóid, szeptember 15-ig jelentkezz pm-ben Papp Mártinál.
(https://www.facebook.com/marti.papp.77)
Nincs megkötés, várunk koncertfotókat, életképeket, portrékat, bármit. A képeket szabadon ér szerkeszteni, feldolgpozni. A fotók ideális mérete: 2480x3508 pixel (210x297 mm, 300 dpi), de legalább 1240x1754 pixel (210x297 mm, 150 dpi ).
Ha kiállítónak jelentkezel, kérlek kalkuláld be a nyomtatás költségeit, ez képenként kb. 300 Ft költséget jelent. Egy fotóstól maximum 3 képet válogatunk ki.

Bővebb információ és kiegészítések később!


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2015. 10. 09. - 04:54 | © szerzőség: Gelka