MMart33 - Kezdődő kép

A Memento Mori estjén Huczek Zoltán kiállítása, valamint a Nulladik Változat koncertje. A belépés díjtalan.

Huczek Zoltán: Kezdődő kép
Az est folyamán tulnyomó részt a Nulladik Változat zenekarhoz kapcsolódó képek lesznek láthatóak. Azt az érzést próbálom megjeleníteni a vásznon, amit éreztem mikor a dalaikat halgattam... Ezért a festmények zöme nem előre megtervezett alkotás, hanem zenei impressziók teremtményei. A kiállítás címe éppen ezért: A kezdődő kép.
Ezen kívül láthatóak és olvashatóak lesznek még Fenes Tibor F. kapitány lenn a téren című novellájához készült képek is. Az est folyamán stílszerűen a Nulladik Változat zenekar (www.nulladik.hu, https://www.dalok.hu/nulladikvaltozat) játszik régi és új számokat, Fenes Tibor pedig néhány szóló dallal is megtiszteli az érdeklődő közönséget! "F. kapitány több egy kísérletnél, része annak a megújulásnak, amin egy alkotó átmegy, ha ennyi ideig van a pályán, és a folyton ismétlódó rutin szükségszerűen hoz alakváltoz(tat)ásokat."

Huczek Zoltán
Kiskunhalason születtem, 1979-ben. Festészettel 15 éve foglalkozom autodidaktaként, grafikákat pedig már a középiskolás évek alatt is készítettem. Az elmúlt pár évben több helyen éltem, Szentendrén, Pécsett, és jelenleg Budapesten. Szentendrén kezdtem el városképeket festeni, melynek gyökeréből indult el kedvelt témám az „álomvárosok”. Festményeimet főként akril festékkel készítem, de vegyes technikát is alkalmazok. Alkotás közben írók, költők és zenészek inspirálnak, műveikhez szívesen készítek illusztrációkat, egyénileg és felkérésre.

A fellépőt kihelyezett perselybe tiszteletdíjjal, az eseményt megosztással, ismerőseid meghívásával támogathatod. Előre is köszönjük.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2016. 01. 16. - 08:24 | © szerzőség: Gelka