MMart 35 | Fekete Zaj képekben 2.

Júliusban újra megtöltjük Sástót zenével és a Fekete Zaj szellemével. Az Osztálykirándulás a szokott helyszínen vár Titeket nyár közepén, de, hogy addig se maradjatok Zaj nélkül, készültünk egy ráhangoló kiállítással és két remek koncerttel, újra a Kis á-ban, akár a fél évvel ezelőtti szép emlékű levezető mulatság esetében. A rendezvény a Fekete Zaj Osztálykirándulás szervezőivel közös esemény.

EMLÉKKÖNYV 2015.
Fekete Zaj Osztálykirándulás - fotókiállítás - csatlakozz az eseményhez!

A tavalyi Osztálykirándulás elcsent pillanatai, múltidézés Csala Adél, Jäger Ádám, Sánta Kata, Székely Vanda és Valovics Tímea fotóival.
Garantált nosztalgikus sóhajok és megmerítkezés a jól ismert barátságos pocsolyánkban.

MODEF
Mégis mit várhatnál egy olyan párostól, ahol nincs se dobos, se énekes, se gitáros? Na ugye. Semmit sem tudnak ezek az anyaszomorítók, semmit. Viszont egy fúvós, egy ütős és egy vonós hangszerrel is csodát lehet művelni. Pláne, ha ezerszám szólhatnak egyszerre. És a Modef pontosan erről szól: együtt táncolni a hallgatóval.

OAKEN
Dühödt budapesti experimental/hardcore banda. „A zenekarban több olyan, a hazai hardcore/punk színtéren meghatározó zenész érdekelt, akik együtt csak valami igazán jót alkothatnak. … példamutató szabadság, őszinte megszólalás és magával ragadó sodrás jellemzi…” Szürke beton, remegő, durva kezek, törvénytelen düh.
http://oaken.bandcamp.com/

A belépés díjtalan! A kihelyezett perselybe dobva támogathatod a fellépőket.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2016. 03. 22. - 06:09 | © szerzőség: Gelka