MMart50 | 10 éves a Memento Mori

A Memento Mori Egyesület tíz esztendeje működik. Ugyan a hivatalos szám szerint ez 50. szervezett kiállításunk, a valóságban jóval többet tudhatunk magunkénak, vagy mással közösen megvalósítottnak.

Esemény itt, kérünk csatlakozz!

Ezen az estén kicsit visszanézünk erre a hosszú időre, tablóinkon, plakátjainkon  és fotóinkon tevékenységünk pillanatait elevenítjük fel. Kiállítások, előadások, koncertek és fesztiválok a ködbe-vesző 2008-tól.
Kivételes alkalom ez az este azért is, mert ezúttal nem hétköznap, hanem péntek este találkozhatunk. Zenében a közös "akciók" hősei, a magyar underground számunkra fontos és általunk is támogatott zenekarai  szólnak a háttérben, a fotókon ugyanez kacsint vissza majd egy-egy elcsípett pillanaton.
Szeretnénk, ha minél többen megtisztelnétek minket jelenlétetekkel, hogy közösen eleveníthessünk fel egy-egy emléket!

Az eseményleírásban is december 7-ig az elmúlt 10 év fotógalériáit osztjuk meg.

Ápdét2: A Macska galériáján a Fekete Zaj Osztálykirándulással szervezett fotókiállítások anyagának törzsanyaga tekinthető meg egyidejűleg. Ne feledjétek: aznap este a Téli Tali az Agregator szervezésében szintén jó közönségtalálkozónak ígérkezik!
https://www.facebook.com/events/742182599469176/

Ápdét: A megnyitó és az akusztikus koncertek után a Tod Clorox and His Banddel közös szervezésben a közeli Trafikban három fellépővel és a Memento Mori Haláltánc! bulijával várjuk a fogékonyakat:
https://www.facebook.com/events/2339387099408706/

21:30 Tod Clorox And His Band
22:30 Moskau
24:00 Der Zunder
00:30 Haláltánc!

Az est egyik fellépője Weixelbaum Laura, citerán adja elő néhány szerzeményét. Laura két ízben állított két a Memento Mori égisze alatt, fellépett klubestjeinken is.
https://lauraweixelbaum.bandcamp.com/

Kobza Vajk verseivel és rajzaival a Memento Morival mutatkozott be először a közönségnek, kiállításokon kívül több felejthetetlen koncertet is szervezhettünk; ilyen a legutóbbi Hangfürdőn a Boga Trió fellépése is. Ezen az estén Vajk szólóban ad elő néhány saját szerzeményt pengetős hangszereinek kíséretében.

A Raw Melody Men New Model Army számokat játszik, számos esetben egyesületünk szervezésében is a húrok közé csaptak. Ezúttal a helyhez alkalmazkodva akusztikusan adnak elő 'Army számokat.

Kiss Péter (Autumn Twilight, Clue) akusztikus gitáron ad elő számokat. Peti is visszatérő zenész volt az elmúlt évtizedben a Memento Mori színpadain, rövid műsorral csatlakozik estünkhöz.

Díjtalan belépés.
Fellépők szervezés alatt!
Díjtalan belépés.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 12. 02. - 03:40 | © szerzőség: Gelka