Memento Mori Klub V. - A program

ENTRÓPIA ARCHITEKTÚRA
Az Entrópia Architektúra zenekar 11 éve alakult, egy az innovatív könnyűzene határterületeit összekapcsolni próbáló stíluskísérlet következményeként. A tradicionális és ősi megközelítés, a forradalmi, ha tetszik avant-garde valamint a konzervatív kanonikus eszközhasználat egyaránt jellemezte a kezdetektől (fémhulladékok és fagott). Zenéjük azonban nem az eklektikus világzenei fúzió felé halad, hanem modern eszközökkel próbálja megjeleníteni az ősi primitív kultúrák rituális hagyatékait, a Jelen agresszív eszköztárával - súlyos ösztöni hangképek játékos, de koncepcióból szuggesztív építményét eredményezve.
https://www.facebook.com/entropia.architektura

OAKEN
Dühödt budapesti experimental/hardcore banda. „A zenekarban több olyan, a hazai hardcore/punk színtéren meghatározó zenész érdekelt, akik együtt csak valami igazán jót alkothatnak. … példamutató szabadság, őszinte megszólalás és magával ragadó sodrás jellemzi…” Szürke beton, remegő, durva kezek, törvénytelen düh.
http://oaken.bandcamp.com/

The Taktika
"...ismét aktív az ezredforduló underground fővárosi klubéletének egyik legreménytelibb zenekara, a The Taktika, amiben Benedek Albert és Szendi Csaba mellé Feiszt Kristóf dobos csatlakozott..."
https://www.facebook.com/thetaktika


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 03. 16. - 09:53 | © szerzőség: Gelka