Memento Mori Klub VI. - A program

A Memento Mori Egyesület hatodik alkalommal hívja klubjába a szórakozni vágyókat. Ismét három zenekar, akiket szeretünk: a ritkán színpadra lépő Raw Melody Men a New Model Army hazai képviselője, az egyre népszerűbb Clue, valamint a nálunk először bemutatkozó tehetséges Le Hjärta a vendégünk.

RAW MELODY MEN
A Raw Melody Men játszott már a Szabad az Á színpadán, oroszlánrészt vállalt a New Model Army segélykoncert (a banda stúdiója egy tűzesetben porig égett) szervezésében, ütős koncertet adott a 2012-es Fekete Zaj fesztiválon. Önálló (nem fesztivál) koncertet meglehetősen régen adtak, most az Army rajongók örömére ismét elhangzanak a legjobb nóták. Kiváló hangulatot teremtenek, nemcsak a New Model-t szeretőknek ajánlott!
http://www.facebook.com/rawmelodymen

CLUE
Grunge-os, doom-os hangvételű zenéjüket leginkább az Alice in Chains-féle hangulatokkal lehetne jellemezni, de a zenekar mindezt egyáltalán nem kópia-hangvétellel képviseli, Kiss Péter énekes remekül veszi az akadályokat, és a lendületes saját számok mellett feldolgozásokat is nyomnak. Az ösztönös rock 'n' roll-os lendületesség, és a groove-ok mellett kidolgozott dallamok, és intenzív hangulatok megalkotására törekszenek, amelyekben fontos jelentősége van a spirituális töltetű dalszövegeknek is.
http://www.cluemusic.com/

LE HJÄRTA
"Kicsit poszt-punk, kicsit electroclash, slágeres, de határozottan lo-fi, mintha a szomszéd srác Ian Curtis akarna lenni. Az eddig blogokon hódító zenekar időközben koncertképessé bővült. Szerepet kap a hűvös északi elitizmus kötött hipszterkardigánjába bújtatott francia újhullámos mélabú és a monokróm Werther hedonista szenvedésmotívuma." "A World In Motion Project keretein belül készült el a Le Hjarta zenekar klipje, ami simán lehetne a magyar Félelem és reszketés, ha Tarr Béla rendezte volt két marék pszilocibin gomba hatása alatt."
http://lehjarta.bandcamp.com/

After: … a feldolgozások szellemében és műfajában (az esemény üzenőfalában lehet posztolva kérni).

BeHopp: 800 Ft


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 04. 02. - 11:01 | © szerzőség: Gelka