Memento Mori Klub VII. - A program

Fittyet hányunk rá, hogy hamarosan itt a nyár. Ennek az estének a metsző szél és háborgó hullámok a védjegye. A Memento Mori Egyesület rendezvénye, amin két kiváló tánczenekar szórakoztat.

Esemény itt: https://www.facebook.com/events/704327429629354/ÚJ LÁTÁSMÓD FÚZIÓ
Avant-garde alkotóműhely - Kizárólag Értőknek! Továbbra sincs kompromisszum! "Egy kimért modorú szintipank, aki kultikus zenekarával a végítélet előtti utolsó pillanatok presszó-rockját játssza - borongós coldwave koktélba öntve. Az Új Látásmód Fúzió a szint-hullám kultikus zenekara, a casios-szintis-punk egyik legismertebb képviselője. A szintetizátorból azonban kipattanhat a szintipop, az indusztriálisabb cold wave és az avantgarde kabaré is.
http://ujlatasmodfuzio.bandcamp.com/

dUNA
"A Duna Szimfonikus Zenekar 1961-ben alakult Budapesten. Az azóta eltelt időszakban számos rangos belföldi és külföldi hangversenyen lépett fel. Az együttes repertoárja a barokk zenétől a 20. századi és a kortárs kompozíciókig felöleli az európai zenetörténet valamennyi stíluskorszakát." Természetesen a fentebb említettek egy másik Dunáról szólnak, ezen az estén a káosz-tánczzenekart látjuk vendégül, a dUNÁ-t
http://duna.bandcamp.com/

Be: 600 Ft


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2014. 05. 20. - 22:17 | © szerzőség: Gelka