PeremKult minifeszt IX.

A Memento Mori  és a Deathrock.hu rendezvénye
BROKEN CUPS + DERTANZ + PADKAROSDA
Roham: Bp.: Dohány u. 22-24.
after: post punk - cold wave - independent

esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/233157376859057/

"A Broken Cups zenekar kifejezetten tempós, néhol garázshangzású szinti-pop punk-zenét játszik, amelyben gitárok helyett billentyűs hangszerek dobják fel a produkciót.A dobgépek lüktető alapjaira énekhangjaikkal rögtönözve, mantrázva, szólózva, kántálva, szavalva, rászámolva, megkérdőjelezve, sikítva közlik a világgal, hogy Minden egész eltörött."
http://brokencups.bandcamp.com/

"A magát csak lo-fi és free punk műfajba soroló derTANZ kihozta az első nagylemezét, a Kaktuszt. Már az első pár szám meghallgatása után abszolút helyénvalónak érezzük a free punk megnevezést, mivel tényleg nehéz bármiféle folytonosságot felfedezni a vastag zajhálóba burkolózó számokban, na, nem mintha ez bármennyire is zavarna. (...) Az olyan vadító hallójárati támadások, mint a Terror Mirror Terror vagy az A Statue a legjámborabb emberből is képesek lehetnek kihozni az éhező barlangi medvét."
http://dertanz.bandcamp.com/

"A Padkarosdára inkább a bajlós, tekergő basszusok és a hisztérikus ének jellemző. '80-as évek műsor, beleszarás, hányás, csökött társadalomkritika, nagyszerű gitármunka, fantasztikus hangulat, remek anti-dallamok, egytől-egyig kitűnő dalok, és már büszkén is dobban a magyar szív."
http://padkarosda.bandcamp.com/

Be: 700 Ft


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 12. 27. - 07:31 | © szerzőség: Gelka