Vetület II.

A második számmal még mindig gyerekcipőben maradt a Vetület, terjedelmében és formátumában – és nem utolsósorban – tartalmában változatlan, olvasóközönségét tekintve viszont még nyilván kevésbé ismert, de ez nem valószínű, hogy meghökkentő lenne egy friss „földalatti” kiadvány esetében.
Célunk ugyanaz maradt: bemutatni az egyesület látóterébe került alkotókat és csoportokat, írásaikat és gondolataikat közölni, műveiket közszemlére tenni. Ezen írott forma vetülete mindannak, amit egyesületünkkel, a Memento Morival is teszünk-tettünk az első szám megjelenése óta eltelt időben: a Picasso Pointban újabb alkotóknak biztosítottunk lehetőséget bemutatkozásra, egy egész estén át működött Mátrafüreden a Memento Mori Színpad, folytattuk zenekarok felléptetését a Memento Mori Klubban, irodalmi estet szerveztünk Anthony Burgess halhatatlan Gépnarancsának.
De a jövő is tartogat izgalmas terveket, hiszen pályázataink sikerének, valamint a nekünk ajánlott 1% nagyságának függvényében fotó- és filmklub indítását tervezzük, ami talán már nem is annyira elérhetetlen álomnak tűnik. Kézzelfogható közelségbe került honlapunk indulásának időpontja is.
Az új számot örömmel bocsátom útjára, arra biztatva továbbra is olvasóinkat, ha világunkba illeszkedő cikkel, alkotással kívánna bekerülni, ne habozzon megkeresni bennünket.
És remélem, hogy az a gyerekcipő hamarosan szorítani fog valahol.

Letöltés PDF formátumban
Online lapozható (Issuu) verzió


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2013. 01. 27. - 13:41 | © szerzőség: Gelka