zajSTANDart II

A tavalyi Téli Fekete Zaj-hoz hasonlóan idén is részt vesz a Memento Mori Egyesület kiállítással és standdal az eseményen. A helyszín a Dürer Kert fotelbárja.
A kiállításon Frank Olivér fotóin a nyári Fekete Zaj pillanatai elevenednek meg, fotókkal hozzá Farkas Gergő szintén a budapesti underground színtér koncertfotóival társul. Festményekkel Suzanne Kobela állít ki. A kiállított alkotások alatt a Memento Mori Egyesület pólói és egyéb merchandise termékei lesznek megvásárolhatóak - ezek bevételét 2019-es programjaink egy részére fordítanánk.

Az egyesület a Fekete Zaj fesztiválon már színpadra vitt Haláltánc! zenei blokkja elsősorban a friss cold-wave, art/post punk, gothic, minimal és deathrock zenékből merít ezen az estén a fellépő  zenekarok után. Könnyed haláltáncot ígérünk pengeéles húrokon.

Tavaly Nektek köszönhetően megvalósult a Nomád Bárban a HangFürdő (https://www.facebook.com/events/228172321262523/), idén folytatnánk a Dunakanyarban. Szeretnénk kapcsolódni a napokban nyílt Fekete Lyuk emlékkiállításhoz is a Kiscelli Múzeum kriptatermeiben.

A Memento Mori Egyesület támogatást kér, támogatói segítségre van szükségünk. A cél érdekében a tavalyihoz hasonlóan egyleti standdal készülünk a téli Fekete Zaj Fesztiválon a Dürer Kertben 2018. december 28-án.
Egyedi készítésű ékszerek, kitűzők, egyesületi pólók és hímzett logók valamint számos vásárfia megvásárlásával támogathat minket az, akinek céljaink szintén fontosak.

A nagyszabású téli Fekete Zaj Fesztiválon (https://www.facebook.com/events/580187782333162/) egyesületünk a fotelbár részében  állítja fel árusítóhelyét. Egész este várunk minden érdeklődő vásárlót!

Árulista:
Memento Mori T-shirt / régi és új változat
Memento Mori szatyor
Memento Mori bögre / fekete-fehér
Memento Mori hímzett felvarró
Memento Mori sörnyitó és hűtőmágnes
Memento Mori autómatrica
Memento Mori gyertya
Memento Mori kitűzők
Saját készítésű ékszerek
Dead Can Dance szövegfüzet

Termékeinkről folyamatosan képeket teszünk közzé! Előrendelést örömmel felveszünk, csak írj üzenetet itt a fotók alatt vagy címünkre.
------ mementomoriegyesulet@gmail.com valamint https://www.facebook.com/mementomoriegyesulet/ ------

Egyesületünk hálával fogad minden anyagi támogatást, technikai és logisztikai felajánlást. A legkisebb összeg is közelebb vihet a megvalósításhoz!
A közösségi MagnetBank-nál létrehozott számlaszámunk: 16200223-10054110 (megjegyzés rovat - TÁMOGATÁS)
A rendezvények előkészületeiről és további támogatási lehetőségekről egészen 2019 nyaráig folyamatosan hírt adunk.


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2018. 12. 28. - 06:17 | © szerzőség: Memento Mori