MMart | OGT 2019.

Mint azt már hírül adtuk, az idei Országos Gothic Találkozón is részt veszünk egyesületünkkel. Két kiállító és filmvetítés mellett természetesen szokásos módon StandArt-unk is jelen lesz, ahol tevékenységünket támogathatod póló, gyertya, és egyéb saját készítésű tárgyak megvásárlásával. Alábbiakban a program.

BODA SZILVIA
Boda Szilvia rajzai és festményei valójában mágikus ablakok. Aki beles rajtuk, egy borongós, de mégis reményteli, varázslattal teli világ eleven szereplőit pillantja meg.  
 Boda Szilvia ékszerész és festőművész. Finom drótból és féldrágakövekből készült, egyedi ékszereit az USÁ-tól kezdve Skandinávián keresztül Japánig viselik. Olajfestményeit, akvarelljeit, pasztell- és ceruza-rajzait szintén világszerte szeretik mindazok, akik nyitottak a pop-szürrealizmusra és a vele rokon, néha “egyszermélyes” műfajokra.
https://www.instagram.com/szilviaboda/  

SUZANNE KOBELA
Az alkotó 1993-ban született. Kiskorától kezdve foglalkoztatja a természet, az állatok, a fantasy, varázslatos lények, a szürrealizmus, más dimenziók és minden, ami kicsit is kiszakítja a valóságból. Jelen kiállításán főként akvarell és gouache kevert technikájú festményei és grafit rajzai tekinthetőek meg. Festészet mellett érdeklődési körébe tartozik a szobrászat, linónyomat készítés, ékszerkészítés, a digitális rajz és festészet, tavalyi évben pedig youtube csatornát is indított, ahol kezdetlegesebb timelapse videói tekinthetőek meg egy-egy képének készüléséről.
http://gothic.hu/gothic/SuzanneMonster

FILM
B-Movie: Lust & Sound in West-Berlin 1979-1989
Zene, művészet és káosz a 80'as évek vad Nyugat-Berlinében. A város a szub- és popkultúra kreatív olvasztótégelye lett. Mielőtt a vasfüggöny ledőlt, minden lehetségesnek tűnt. A B-Movie egy jórészt kiadatlan filmekből és TV felvételekből álló gyorsan változó kollázs ebből az eszeveszett, de kreatív évtizedből, ami a punkkal kezdődött és a Love Parade-dal ért véget, egy olyan városban, ahol a nappalok rövidek és az éjszakák vég nélküliek. Ahol a dolgok nem a hosszútávú sikerről szóltak, de arról, hogy élj a mának - az ittről és mostról. (Punkfilms.hu)


A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!
2019. 08. 27. - 06:10 | © szerzőség: Gelka